StoriesThe ownerThem ♥Thanks


Overview


Welcome to my world

A song for you


26 May 2016 | 0 comments

Believe it or not. I'm still waiting for the same person.
3a.m thought 

Rindu blog rindu
17 February 2016 | 0 comments
Hi :-)
Alhamdulillah dah berjaya masuk matrik & dah masuk sem 2 pun hahaha cepat betul masa berlalu. Result untuk sem 1 alhamdulillah hehe dapat gembirakan parents & aku happy dengan result aku   Macam rasa tak percaya je dapat pointer tu kahkah. Tapi memang bersyukur sgt. Then apa eh hmmm. Macam2 cabaran, dugaan, ujian yang datang dalam matrik ni huu. Tapi takpelah, fikirkan umi ayah yang letak harapan tinggi kat anak sulung depa ni. Aku kena buat yang terbaik. 
Skema nya ayat hahahaha.
Aku dapat kawan-kawan baru kat dalam matrik hehe. Classmate ada, roommate ada, kawan-kawan lain pun ada. And for the first time ada classmate lelaki. Annoying diorang memang mintak penumbuk. Ala nak share gambar sikit tapi tak boleh nak masukkan lol ok esoklah (kalau tak busy)


Older Post